Wat is een Floradienst?


Floradiensten zijn laagdrempelige diensten die op Kerstavond en op Eerste Paasochtend worden gehouden in de open kopersruimte van de bloemenveiling FloraHolland te Rijnsburg. Op deze feestdagen worden de bijzondere gebeurtenissen uit het leven van Jezus Christus gevierd en zien we wat dat voor ons eigen leven kan betekenen. De diensten worden georganiseerd door de Commissie Bijzondere Diensten onder verantwoordelijkheid van de Protestantse Gemeente Rijnsburg.

Voor deze diensten wordt altijd een bekende spreker uitgenodigd en de muziek wordt vaak verzorgd door een landelijk bekende band of door een band, groep of koor uit de regio. De diensten worden doorgaans bezocht door 2000 Р2500 mensen. Tijdens diensten op Paasmorgen is een cr̬che aanwezig.

De techniek wordt al jarenlang verzorgd door de firma EENORM te Schoonhoven. Dit bedrijf ziet keer op keer kans om een uitstekende ambiance en een goede geluidskwaliteit te verzorgen in een grote veilinghal met een slechte akoestiek.

Voor het ombouwen van de veilinghal tot een ruimte die geschikt is voor dit soort diensten zijn altijd veel vrijwilligers in touw. Dit geldt ook voor het afbreken. Indien u graag een keertje wilt helpen laat ons dat dan weten via info@floradiensten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief