Paasmorgendienst 2024


In het weekend waarin de zomertijd ingaat sluit het thema van de Paasmorgendienst er op aan: Tijd om op te staan! Maar er is ook een verwijzing naar de verontrustende tijden waarin we leven.

Het is verleidelijk om toe te geven aan angst en somberheid. Het kan gemakkelijk aanvoelen alsof alles de verkeerde kant op gaat en de toekomst alleen maar ellende zal brengen. Wat een verademing, wat een Godsgeschenk is het dan om met Pasen de opstanding van Jezus Christus te vieren! En wat een behoefte heeft onze samenleving aan mensen die vanuit deze opstanding leven; die weten dat God er werkelijk álles voor over heeft om zich met mensen te verzoenen en zijn hele schepping te zien floreren.

Spreker Evert Jan Ouweneel uit Soest deelt zeven eenvoudige manieren waarmee wij een positief verschil kunnen maken in onze tijd. Wie staat op en doet mee? Jasper van Delft verleent met zijn dertienkoppige band muzikale medewerking.

De Paasmorgendienst wordt gehouden op zondag 31 maart om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg).

Voor de kleinsten is er een crèche aanwezig.

Iedereen is van harte uitgenodigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief