Kerstnachtdienst 2023 Royal FloraHolland


2023 was opnieuw een moeilijk jaar voor onze wereld: oorlogen, natuurrampen, geweld, onvrede: het houdt niet op. En misschien had je persoonlijk ook wel een lastig jaar: verdriet, pijn, ziekte, wanhoop. Veel mensen in de wereld zeggen dat er nu eens een regering, een president of een koning moet komen die eindelijk orde op zaken stelt.

Kerst wijst in een heel andere richting, naar een kindje in een kribbe. Maar hoe kan een arme en hulpeloze baby in een voerbak nu in vredesnaam onze wereld redden? Hoe kan iets zo kleins zo’n grote uitdaging aan?

In de Kerstnachtdienst in Bloemenveiling Royal FloraHolland op zondag 24 december om 22.30 uur, zal Wilfred van Rijn uit Rijnsburg met ons nadenken over wat we kunnen verwachten van dit Kerstkind. Tim van der Meij & Band zorgen voor de muzikale begeleiding. De bloemenveiling (Laan van Verhof, Rijnsburg) opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom: Parum, pum, pum, pum!

6 Responses to “Kerstnachtdienst 2023 Royal FloraHolland”

 1. Nel van der Plas

  Is de kerstnachtdienst op 23 december ( zaterdag) of zondag 24 december. Dit is een beetje verwarrend want 24 december valt niet op zaterdag

  Beantwoorden
 2. Dirk Ouwehand

  Er staat zaterdag 24 december, moet dit niet zijn 23 december ifis het toch zondagavond 24 december

  Beantwoorden
 3. M van der Meij

  In diverse regionale kranten gelezen !
  Kerstnachtdienst zaterdag 24 december 2023
  Behoorlijk fout en verwarrend denk ik

  Beantwoorden
 4. Cees Jansen

  Wij zijn katholieke gelovigen uit Roelofarendsveen en komen al vele jaren naar uw vieringen. We zullen de heer
  Van Rijn wel niet begrijpen maar daar waar de oorlogen zorgvuldig werden vermeden wordt de nadruk gelegd op de gruwel van Herodes en de vlucht hiervoor van Jozef en Maria met het kind. Waar gewone gezinnen en vooral moeders ten prooi vielen aan bedoelde gruwel. We zijn geen twijfelaars maar waar is dan en op dat moment de hand van de God de Vader,
  En kom niet met het zijn mensen die dit doen, als je het antwoord niet weet predik er dan niet over.

  Fijne feestdagen en vriendelijke groeten, Corrie en Cees Jansen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief