PAASMORGENDIENST 2023


Durf te leven! is het thema van de Paasmorgendienst op zondag 9 april om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg).

Christus is opgestaan uit de dood! Wat een schitterend nieuw perspectief geeft dat op het leven en op de dood. In de praktijk van het leven van alledag dreigen we dat wel eens uit het oog te verliezen. Maar Pasen kleurt het leven met hoop en verwachting. Iedere dag. Durf daarom te leven! Want Hij leeft, en wij mogen met Hem leven. Vandaag, morgen en iedere nieuwe dag. Spreker is de heer Jos Wienen uit Haarlem.

Chosen Gospel Choir uit Vlaardingen verleent de muzikale medewerking. Dit energieke gospelkoor staat onder leiding van de bevlogen en enthousiaste Vladimir Pairel. Het koor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen gospel.

Let op: voor de kleinsten is er een crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief