Kerstnachtdienst Royal FloraHolland


Kerstnachtdienst Royal FloraHolland

Heb jij het licht gezien? In een wereld waarin mensen leven zonder zicht, een wereld in duisternis, is het niet (alleen) de zon die licht geeft, maar (bovenal) de eniggeboren Zoon van God. Zijn komst werd aangekondigd in de sterren. Wijzen vonden Hem. Hij is de bron, het licht. Als je Hem ziet, word je zelf een lichtdrager in de wereld. Dan heb je het Licht gezien! In de kerstnachtdienst in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) zal op zaterdag 24 december om 22.30 uur, dhr. Bert Noteboom uit Almere spreken over het thema: ‘Heb jij het licht gezien?!’ Jedidja van Duijn en een negenkoppige band zorgen voor de muziek. De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

One Response to “Kerstnachtdienst Royal FloraHolland”

  1. Trea Strijd

    Fijn dat het weer jan, vroeger ben ik er diverse keren naar toe geweest. Er was ook een keer een gospel koor en oh wat waren die goed. Als je er op Kerstavond geweest was begon de Kerst voor ons.
    Heerlijk dat het weer kan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief