Geen Kerstnachtdienst vanwege coronavirus, wel video


Nadat eerder dit jaar, vanwege het coronavirus, de Paasmorgendienst in FloraHolland niet gehouden kon worden, is het helaas ook niet mogelijk de Kerstnachtdienst te organiseren. Natuurlijk vinden we dit erg jammer. Het is ook bijzonder, immers 40 jaar achtereen hebben we deze aansprekende dienst met elkaar gevierd.

De Commissie Bijzondere Diensten heeft de volledige video-opname van de dienst van vorig jaar hieronder geplaatst. Op kerstavond kunt u/jij daardoor toch een dienst vanuit de veilinghal vieren en beleven. De spreker in deze dienst is dhr. Jan Pool uit Haarlem, het thema is: Fake news? Good news! en de samenzang wordt begeleid door Erik de Mooij & band. Veel zegen bij het kijken naar en beluisteren van de dienst gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief