Kerstnachtdienst 2019 – Fake news? Good news!


In de jaarlijkse kerstnachtdienst in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) op dinsdag 24 december om 22.30 uur, is het thema: FAKE NEWS? GOOD NEWS!
Het zal je toch gebeuren. Je gaat trouwen met de liefde van je leven en dan vertelt je verloofde dat ze zwanger is! Je weet zeker dat het niet van jou kan zijn, omdat je nog geen gemeenschap met haar hebt gehad. Je wereld stort in! En dan die ongeloofwaardige smoes van haar. Dat verhaal over een bezoek van een engel en dat ze zwanger was van de heilige Geest. FAKE NEWS! Dat gelooft toch geen mens! Hij wist zeker dat er een ander in het spel moest. Hij werd helemaal gek van die gedachte! Zijn droom van een mooie toekomst met Maria was veranderd in een nachtmerrie. Maar toen kwam de nacht waarin alles veranderde en het geen FAKE NEWS bleek te zijn, maar GOOD NEWS. Spreker is dhr. Jan Pool uit Haarlem en Erik de Mooij en band zorgen voor de muzikale ondersteuning. De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

video opname van de dienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief