Paasmorgendienst 2019 – Zand erover, klaar?


De boze machten in de wereld willen het altijd winnen. Geld, macht, status, eer, gelijk hebben. Deze machten gaan daarbij vaak over lijken. Zo ook bij Jezus. Maar wat hebben die machten raar op hun neus gekeken toen het Paasverhaal de ronde ging doen. Daar worden de boze machten nog steeds onrustig van. Dus: geen zand erover, klaar! Dood is niet altijd dood. En dat is soms erg ongemakkelijk.
In de Paasmorgendienst op zondag 21 april om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) zal André de Oude uit Loosdrecht, spreken over het thema: Zand erover, klaar? Tim van der Meij & band zullen voor de muziek zorgen. Let op: voor de kleinsten is er GEEN crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd!

2 Responses to “Paasmorgendienst 2019 – Zand erover, klaar?”

 1. Hannie van de Giessen

  Geachte medewerkers van de Paasdienst voor komende 1e paasdag.
  Is er bij benadering ook een tijd vast te stellen wanneer de dienst is afgelopen ?

  Beantwoorden
 2. Pieter van der Reijden

  Wat een geweldige dienst was dit. Vond het zo spijtig dat mijn neef, die pas tot geloof is gekomen, er op het laatste moment toch niet bij kon zijn. Is de video nog ergens terug te zien? Bij voorbaat dank voor je antwoord en bovenal Gods zegen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief