“Paasmorgen in de woestijn” – paasmorgendienst 2018


De dood en opstandig van Jezus heeft de geschiedenis van de mensheid compleet veranderd. Vele beschavingen zijn erop gebouwd en culturen gevormd. De kracht die er was in de opstandig van Jezus lijkt zo veel minder geworden in ons persoonlijke leven vandaag de dag soms. Hoe relevant is het nog dat we zeggen dat Jezus leeft? In de Paasmorgendienst op zondag 1 april om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) zullen we kijken hoe het verhaal, wat zich al in de woestijn afspeelt, profetisch verwijst naar de gebeurtenissen die komen zouden en hoe het ons leven vandaag de dag kan raken. Spreker is Gor Khatchikyan uit Utrecht en de muzikale medewerking komt van de landelijk bekende band The Psalm Project. Let op: voor de kleinsten is er dit jaar geen crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief