Paasmorgen 2017 – In het oog van de storm


Een bijzonder natuurverschijnsel is het midden van een woeste orkaan waarin het volledig windstil is. Dit windstille gebied wordt het oog genoemd. Het is ook een prachtig beeld van wat mensen kunnen ervaren. Angstige en gestreste discipelen hebben zich opgesloten in een huis waar de opgestane Jezus verschijnt. In ‘Het oog van de storm’ ervaren zij Gods vrede. Dit is ook het thema van de Paasmorgendienst op zondag 16 april om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg). Jan Pool uit Haarlem zal spreken over vrede van God hebben in elke situatie van je leven. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de landelijk bekende band LEV. Voor de kleinsten is er een crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief