Thema Paasmorgendienst: ‘de sleutel van je hart’


Spreker tijdens de paasmorgendienst in FloraHolland is Wim Hoddenbagh (37). Hij is een bevlogen spreker met hart voor de Bijbel. In het dagelijks leven is hij directeur van ‘De 4e Musketier’, een beweging die mannen en vrouwen, kerken en gezinnen wil aanmoedigen om Jezus na te volgen. Hij zal tijdens de Paasmorgenviering in FloraHolland spreken over het thema ‘De sleutel van je hart’.

Het wordt een prachtige dienst over Jezus, die door zijn dood en opstanding de deur voor ons heeft geopend naar een hemelse toekomst. Pasen vertelt ons dat de dood geen geheimen meer heeft: de Koning van het leven heeft overwonnen. Hij heeft de sleutel van ons hart. Hij kent ons door en door en weet als geen ander hoe Hij ons van binnenuit kan veranderen. De Paasmorgendienst wordt een feest van hoop! Samen met de band zullen we proberen de boodschap van Pasen zo laagdrempelig mogelijk te vertolken. De Paasmorgendienst is dus een mooie gelegenheid om je vrienden en vriendinnen mee te nemen voor een eerste kennismaking met het Evangelie.

 

Tijdens de dienst zal de band InSalvation optreden. Dit jaar begeleiden ze de massale Sing-in tijdens de Opwekkingsconferentie. De band is ook bekend van het 4M Event en ‘Bidden en vasten’ met Herman Boon. InSalvation neemt met toegankelijke, moderne en melodische muziek mensen op een aanstekelijke manier mee in aanbidding. Ze zijn gewend om te spelen voor een breed publiek, dus de Paasmorgendienst zal ook wat dat betreft een feest worden.

 

Download hier het [download id=”6″].

 

De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 09.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

 

Laatste nieuws: Dankzij Jacqueline Heijl is een crèche aanwezig voor de allerkleinsten (dit in tegenstelling tot eerdere berichten). De crèche wordt gehouden in vergaderzaal ‘Pioen’ op de tweede verdieping boven de hoofdingang.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief