Tussen Kerst en Kitsch – Kerstnachtdienst 2015


In de jaarlijkse kerstnachtdienst in Bloemenveiling FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) op donderdag 24 december om 22.30 uur is het thema: ‘Tussen Kerst en Kitsch.’ De essentie van Kerst is niet een fijn gevoel of een bijzonder sentiment maar de komst van het Licht in deze wereld. Het Licht van een onmetelijk grote God die er voor kiest om als kwetsbaar mens in onze duisternis te komen.

Dit jaar staan twee vrienden op het podium: Bram Rebergen als spreker en Ralph van Manen als muzikant. Hij vierde dit jaar zijn 25-jarig jubileum als gospelartiest. Met zijn herkenbare stem en internationale kwaliteit heeft hij een niet te onderschatten bijdrage geleverd aan de groei van christelijke muziek in Nederland. Download hier het [download id="4"] of [download id="5"].

De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Bram Rebergen

Ralph van Manen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief