Paasmorgendienst 2015: ‘De Verschijning’


Het Paasverhaal vertelt ons dat Jezus na zijn opstanding aan zijn vrienden en leerlingen is verschenen. Het bijzondere is dat Hij zich ook aan ons bekend wil maken. Is Jezus ook al aan jou verschenen? In de Paasmorgendienst op zondag 5 april om 10.00 uur in Bloemenveiling FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) is dit jaar het thema: De Verschijning. Spreker Hans Maat uit Putten zal met ons nadenken hoe reëel en tastbaar Jezus voor ons kan zijn. Of zie je Hem als een concept of een soort formule van kerkmensen? De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de bekende Nederlandse gospelband Sela. Net als vorig jaar is er voor de kleinsten geen crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd en natuurlijk geldt: vol=vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief