Paasmorgendienst 2014 massaal bezocht


De Paasmorgendienst 2014 werd bezocht door circa 2600 mensen. De bekende zandkunstenaar Gert v.d. Vijver presenteerde een geheel vernieuwde show waarin hij het lijden, sterven en de opstanding van Jezus op onnavolgbare wijze met zandtekeningen live presenteerde.

Henk Binnendijk sr sprak over het thema ‘Save our Souls’. Aan het begin van zijn toespraak werd een filmpje vertoond van de ramp in een kopermijn in Chili waarbij in augustus 2010 ca 600 meter onder de grond 33 mijnwerkers ingesloten raakten. Alle mijnwerkers werden 69 dagen later m.b.v. een nauwe reddingkooi en een speciaal geboorde schacht op miraculeuze wijze gered. Henk gaf aan dat het én-én is. Wij zitten opgesloten in ons zondig bestaan. Van boven is er gezorgd voor onze redding maar we moeten ook zelf onze redding aanvaarden: als je niet instapt dat wordt je niet gered.

De muziek werd verzorgd door een grote band van 19 musici onder leiding van Jasper van Delft. De band bestond uit Pick up Together uit Harderwijk o.l.v. Reinier van Hoek, een strijkers ensemble van de Muziekschool Katwijk en Casual Company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief