Paasmorgendienst veiling FloraHolland Rijnsburg


In de jaarlijkse paasmorgendienst in Bloemenveiling FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) op zondag 20 april om 10.00 uur, is het thema: ‘S.O.S. Save Our Souls’. Wat dit bekende internationale noodsignaal te maken heeft met het opstandingsverhaal van Jezus Christus zal door Henk Binnendijk worden uitgelegd. Oud-Rijnsburger Gert van der Vijver komt opnieuw naar de veilinghal, nu met een compleet nieuwe paasvoorstelling. Met zand, een verlichte glasplaat en schitterende muziek zal hij op spectaculaire wijze het Paasevangelie tot leven brengen. Het is een primeur want pas op tweede paasdag is de voorstelling op televisie te zien. De samenzang wordt begeleid door een samengestelde band, bestaande uit Pick up together, onder leiding van Reinier van Hoek, een strijkersensemble van Muziekschool Katwijk en een blazerssectie en zang van Casual Company. De algehele leiding heeft Jasper van Delft. De bloemenveiling gaat om 9.15 uur open.

In tegenstelling tot eerdere berichten is er GEEN crèche aanwezig. Oproepen om deze te bemannen leverden het jammerlijke resultaat van nul reacties op. Helaas dus!

2 Responses to “Paasmorgendienst veiling FloraHolland Rijnsburg”

  1. Diana van Middelkoop

    Wat ontzettend jammer dat er geen oppas is voor de kleintjes…. Anders hadden we zeker gekomen! Fijne paasdienst!

    Beantwoorden
  2. Het was weer helemaal top!!! Ik kijk alweer uit naar kerstavond. Fijn dat jullie dit organiseren!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief