Kerstnachtdienst FloraHolland 2013 – Kerst…altijd hetzelfde liedje…


Stille nacht… Ere zij God… Last Christmas… Kerst lijkt voor ons altijd maar weer hetzelfde liedje. Maar dat was het zeker niet voor Jozef en Maria die de eerste kerstnacht meemaakten. Deze bracht namelijk een heel nieuw geluid in hun leven.

Durven wij de uitdaging aan te gaan ook nu nog verrast te worden? In de jaarlijkse kerstnachtdienst in Bloemenveiling FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) op dinsdag 24 december om 22.30 uur is het thema: ‘Kerst...altijd hetzelfde liedje...’ Spreker Marco van Delft zal dieper op het thema ingaan. De kerstsamenzang wordt begeleid door Praiseband Rijnsburg en er is een optreden van Metanoia. De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Marco van Delft is een geboren Rijnsburger die als kwekerszoon de keuze maakte HBO-theologie te gaan studeren. Momenteel is hij voor 4 dagen per week verbonden aan ’s Heeren Loo (Willem van den Bergh) in Noordwijk. Bijgaand een uitgebreid en openhartig interview met Marco van Delft. Het artikel verschijnt medio december in LICHT (een uitgave van de Protestantse Gemeente Rijnsburg in wording).

[download id="3"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief