Paasmorgendienst 2013 – “Echt waar?”


Rijnsburg 31 maart 2013 – Eerste Paasdag is er weer een Paasmorgendienst in de open kopersruimte van bloemenveiling FloraHolland. De dienst begint om 10.00 uur; de gaat zaal open vanaf 09.15 uur (NB: tijdens de voorafgaande nacht gaat de zomertijd in en zal de klok een uur vooruit worden gezet). Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om na te praten over de dienst onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

Spreker is Otto de Bruijne uit Voorthuizen. Gedurende de periode 1994 – 2003 maakte hij diverse TV-programma’s voor de EO, zoals Otto in Afrika, Otto op zoek en Omega. Daarnaast spreekt Otto overal in het land. Hij maakt theater, schrijft en schildert.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Kazz-band uit Rijnsburg. Als thema is gekozen voor “Echt waar?”. Is de Here Jezus echt voor onze zonden gestorven en na drie dagen opgestaan uit de dood? Otto hoopt daar over te spreken waarbij hij zal ingaan op een bijzondere ervaring uit zijn eigen leven.

[download id=”2″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief