Kerstnachtdienst 2012 – “in the spotlight”


In de jaarlijkse kerstnachtdienst in Bloemenveiling FloraHolland (Laan van Verhof, Rijnsburg) op maandag 24 december om 22.30 uur is het thema: ‘In the spotlight’.

Oud-Rijnsburger Gert van der Vijver, een veelzijdig artiest, staat momenteel vooral als zandkunstenaar in de schijnwerpers. Hij zal met zand, een verlichte glasplaat en schitterende muziek op spectaculaire wijze het Kerstevangelie tot leven brengen. Aansluitend zal ds. Koos Staat, ook een oud-Rijnsburger, dieper op het thema ingaan. God zette immers Zijn liefdesspot op de wereld en schonk ons in dat licht Zijn zoon!

De kerstsamenzang wordt begeleid door Gospelband Alive uit Katwijk. De bloemenveilingveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Vanwege een verbouwing wordt geadviseerd om, indien mogelijk, met de fiets te komen.

[download id="1"]

One Response to “Kerstnachtdienst 2012 – “in the spotlight””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief