Terugblik kerstnachtdienst 2011


We mochten als commissie veel positieve mondelinge berichten ontvangen m.b.t. de kerstnachtdienst 2011. We zouden het bijzonder op prijs stellen dat u ook via deze website een reactie zou willen geven m.b.v. ‘reageer’ onderaan dit artikel. De commissie is op zoek naar nieuwe commissieleden en naar mensen die bij toerbeurt bij de opbouw en het afbreken zouden willen helpen. Graag een berichtje naar info@floradiensten.nl.

Voor de kerstnachtdienst 2011 was het motto ‘Kerst & crisis’ gekozen. Dienstleider IJsbrand van Tilburg ging hier tijdens zijn opening uitgebreid op in. De kerstliederen werden begeleid door de bekende gospelband Trinity die ook een aantal eigen composities ten gehore bracht. Vlak voor de toespraak was er een filmpje met straatinterviews bij Serious Request in Leiden opgenomen en gemonteerd door Jaap van Baarlen.

Henk Stoorvogel haakte m.n. tijdens het begin en het einde van zijn toespraak in op het thema ‘Kerst & crisis’. De rest van Henk’s toespraak stond in het teken van het grote wonder van Kerst, dat God afdaalde naar de aarde en kind werd die later voor onze zonden heeft betaald aan het kruis. Wij kunnen dat als mensen, met ons beperkte verstand, niet bevatten. Hierna ziet u enkele foto’s van de dienst en de opbouw vooraf. Zowel bij de opbouw als bij het afbreken werden we dit keer uitstekend geholpen door WorldServants Rijnsburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Archief